dijous, 15 de setembre del 2011

Em presento!

Em dic Mar, tinc 33 anys i soc mare de tres nens fantàstics que han canviat la meva vida omplint-la cada dia de somriures i nous somnis. Sincerament crec que vaig néixer per ser mare i, tot i ser pràcticament la meva única dedicació, em sento fantàstica en aquest nou rol a la meva vida.

Sempre m'ha agradat ficar-me a la cuina i aïllar-me del món per desconnectar, i hi ha poques coses que donin més satisfacció que veure gaudir la gent amb el que has fet amb les teves pròpies mans, sobretot per que sempre he cuinat amb amor, que considero que és l’ingredient secret per que tot surti deliciós ; )

El que més m’agrada, i es per això que ara escric aquestes línees, es fer postres. Primer per que sóc molt llaminera : ) i segon per que em permet una creativitat que m’encanta. I a qui no li agrada donar-se el gust de menjar quelcom que t’omple la boca de dolçor? A mi SI, sense cap dubte.

També hauria de dir, per ser franca, que sóc una “malalta” dels programes de cuina.. jejeje podria mirar-los tot el dia sense cansar-me’n. I ara, per tal de poder ampliar els productes que us vull oferir, no faig més que buscar vídeos d’elaboració de postres ! Tinc una feinada... però estic ENCANTADA. Veure el resultat final de cada una de les postres no te preu.

I va ser una amiga la que em va dir un dia (després de tastar varies cosetes que havia preparat en diversos berenars) que si no m’havia plantejat oferir les meves postres a la gent que m’envolta per que tothom pogués gaudir del que tant m’agrada fer, i així mirar de tirar endavant amb una cosa que puc perfectament compaginar amb el meu nadó de 4 mesos i que puc fer des de casa.

La finalitat d'aquest blog és que pugueu gaudir amb les postres que faré amb tant de gust per vosaltres i els vostres. Això és un nou repte que em motiva i m’il·lusiona moltísim.

I aquí estic : ) A punt per començar a penjar les fotos del que us puc oferir i que cuinaré amb tot l'amor que dedico a fer el que tant m’agrada i desitjant tenir notícies vostres ben aviat.

Moltes gràcies per dedicar-me aquesta estoneta, espero poder fer-vos arribar un dia d’aquets un trosset de la meva cuina, el trosset més dolç.

MAR






6 comentaris:

  1. Hola Mar! Enhorabona! Et seguiré encantada!! Gràcies per endolcir una miqueta més les nostres vides!

    ResponElimina
  2. Ei Mar ! Jo això dels blogn no sé com va ... xo entre això i el face, ja saps que seré seguidora teva !!! I per a tots aquells que encara no ho heu tastat...puc assegurar-vos que tot és ...Mmmmmmmmm....deliciós !!! ♥♥♥

    ResponElimina
  3. Jijiji moltes gracies a totes dues ♥ i a tu NAIXA pels elogis ja et faré alguna coseta nova... ; ) potser uns bombonets jejejeje

    ResponElimina
  4. Jo tambè soc bastant nova amb aixo dels blocs, pero tot es comença. Felicitats Mar per l'ampenta que portes i que tot vagi molt be

    ResponElimina
  5. Eiiii!! Només ens faltava això!!! ara les postres!

    Felicitats per aquest nou blog!!

    Ja tens una seguidora més guapa.

    ResponElimina
  6. Apunt per ser la primera clienta!! Ja saps que a mí m'hauràs de fer la targeta VIP!!! je,je,je... Moltíssima sort
    Olga

    ResponElimina