dimarts, 15 de maig del 2012

Pastís conte i Fada

I amb aquesta entrada deixo el Blog actualitzat.. per fi!! Aquí teniu el pastís sorpresa per la ROSAURA, que en el seu 50 aniversari va rebre la vista de la família, i la seva germana em va encarregar un pastís especial perquè era el que a ella li feia il·lusió ^_^ Així que com que ella és conta contes i li agraden les fades.... Doncs un conte obert amb una fada ♥ I a la pàgina del llibre s'hi podia llegir "Hi havia una vegada una petita fada anomenada Rosaura, que imaginava contes per a tots els nens..."
Espero que li agradés molt la sorpresa : )
PER MOLTS ANYS ROSAURA






2 comentaris:

  1. me encanta este hada, es preciosa.
    Chica si estuvieras aqui tenias un club de fans, el otro dia fuimos a un cumple y habian comprado una tarta con las monster, madre si ven tu trabajo entonces si que flipan, pq estaba fatal( bueno es que estoy mal acostumbrada por ver tus obras de arte) y todos alucinaban, de verdad, tienes que abrir puertas y empezar a exportar

    ResponElimina
  2. Jajaja mi admiradora number One!! jajajaja
    Isa cariño, estas tartas son taaaaaan delicadas que es imposible mandarlas a ningún lado... como mucho las llevo a los pueblos vecino y la mayoria de veces vienen a por ellas... Pero tu tranquila, porque el dia que, POR FIN!, podamos achucharnos te llevo una especialisima para ti y tus peques ; )
    Un besazo gigaaaaaanteeeeeee!
    MAR

    ResponElimina